Ajankohtaista

Rauno ja Salme Helppin kutsu sukulaisille ja ystäville:
  • Tervetuloa mukaan Raunon 80 - vuotissynttäreille 21.4.2018 Karmel-kodille Hämeenkyröön. Synttärit ovat osana koko viikonlopun kestäviä Suomi Jeesukselle rukouspäiviä, jotka alkavat jo perjantaina 20.4. ja päättyvät sunnuntaina 22.4.
  • Te sukulaiset ja ystävät voitte - jos sen hyväksi koette, osallistua myöskin rukouspäiviin. Mutta jos haluatte olla mukana vain synttärijuhlassa, niin sekin sopii, sillä se on tavallaan aivan erillinen tapahtuma la 21.4. iltapäivällä.
  • Ohessa liitteenä ajo-ohjeineen: (1) synttäriohjelma ja (2) rukouspäiväohjelma. 
Pöytä paikkojen varaamiseksi teille synttärijuhliin me tarvitsisimme saada teiltä palautteen ketkä teistä voisivat mahdollisesti tulla mukaan synttäreille.
(Jotkut teistä olette jo antaneet tiedon meille tulostanne, joten teidän ei tarvitse sitä uudelleen tehdä - kiitos vaan ja tervetuloa)
Voit lähettää palauteen: (1) tähän tai Salmen sähköpostiin tai (2) tekstiviestillä Raunon puhelimeen 050 405 1877 tai 045 110 4859.

Rukouksen Hengessä teitä kaikkia rakkaudella muistaen ja Jumalan siunausta toivottaen Jeesuksen Kristuksen meidän Herramme nimessä.

Rauno ja Salme Helppi
Lue lisää!

Avunhuuto sorrettujen puolesta kirjanen

Mitä homoavioliitot tekivät 
Massachusettsille? 
Osavaltio salli Yhdysvalloissa ensimmäisenä 
samaa sukupuolta olevien avioliitot. Mitä siitä 
seurasi?
Lue tästä

Suomi Jeesukselle - Sanasta tekoihin vaalikampanja.

http://www.suomijeesukselle.fi/